- Organitzar les matèries i assignatures dels graus de Pedagogia, Educació Social, Belles Arts i Mestre d’Educació Infantil en els que participen els membres del grup d’acord amb els principis pedagògics i tecnològics d’Indaga-t.
- Afavorir l’aprofundiment de la col·laboració entre el professorat i els estudiants dels diferents graus en torn als processos que relacionen els continguts i les experiències d’aprenentatge.
- Desenvolupar l’organització de metacursos en el Campus Virtual de la UB.
- Documentar de manera sistemàtica els processos i els resultats dels anteriors objectius.
- Difondre els processos i els resultats de la tasca desenvolupada al projecte a congressos i publicacions.
- Pedagogia
- Comunicació en Educació (2009-2010)
- Ensenyament i Aprenentatge a la Societat Digital (2010-2011)
- Belles Arts
- Psicologia de l’Art i Estudis de Gènere (2010-2011)
- Antropologia i Sociologia de l’Art (2010-2011)
- Educació Social
- Usos, possibilitats i límits de les tècniques de la informació i la comunicació (2009-2010)
- Mestre d’Educació Infantil
- Alfabetització Digital (2010-2011)
Tres son les dimensions del projecte que es vinculen — i poden derivar en aportacions significatives — als diferents graus:
- Evidenciar com es pot portar a la pràctica un enfocament pedagògic basat en promoure, desenvolupar, avaluar i divulgar estratègies de col·laboració entre els docents i amb la finalitat d’afavorir formes d’aprenentatge integrades i plenes de sentit per als estudiants a les assignatures que impartim a aquests quatre graus. A més de formes d’avaluació per a l’aprenentatge.
- Ressaltar la importància de recollir i documentar evidències de la pràctica amb la finalitat de poder compartir entre docents, implicar als estudiants i desenvolupar projectes de recerca al voltant del efectes del canvi pedagògic a l’ensenyament i l’aprenentatge.
- Estendre el sentit de la col·laboració entre el professorat i els alumnes, més enllà de les assignatures i els graus específics, contribuint a constituir comunitats d’aprenentatge a la Universitat.